Varázslatos tanév kezdés a MagicRooms Varázslóiskoláiban!

Tanévkezdés a Varázslóiskolában

Szeptember elején nem csak az új tanév kezdődött el, de a Varázslóiskolák is tárt kapukkal várják a főszereplőket. Itt a lehetőség, hogy a legbátrabb, legokosabb és legkreatívabb mágusok és boszorkányok bőrébe bújva átélhessétek életetek legizgalmasabb kalandját.  

Ahogy beléptek Harry Potter legendás történetébe, a lenyűgöző látványvilág az első pillanatban magával ragad majd Titeket, és máris egyik ámulatból a másikba estek majd. A Varázslóiskola szabadulószobában nem kell kulcsokkal vagy lakatokkal bíbelődnötök, annál nagyobb szükségetek lesz logikára és kreativitásra, de mindenek előtt a varázsképességeitekre!

Szeretnéd próbára tenni magad varázslótanoncként?

A Bölcsek köve nyomában elnevezésű szabadulószobában az első lépéssel fejest ugrotok majd a mély vízbe, és a varázslatok sűrűjében, a minisztériumban találjátok magatokat, ahol egy több helyszínen átívelő, mágikus megbízást kaptok. Legyetek ügyesek és trükkösek, ismerjétek jól a varázsigéket, és akkor biztosan meg tudjátok majd fejteni a rejtélyeket és titkokat, és végül megszerzitek a kastélyból a Bölcsek kövét, mielőtt kifuttok az időből.

Egy varázslatos titok megoldása

A Varázslóiskola harmadik szabadulószobája Az igazgató titka címet viseli. Egy vérbeli mágus már tudja is, hogy a rejtély megfejtéséhez varázspálcákat, bűbájokat és mágikus ereklyéket kel használni. Harry Potter azt tanácsolja Nektek, hogy keressétek a rejtett jeleket és varázslatos utalásokat a falakon, bútorokon vagy tárgyakon. Gondoljatok a a Teszlek Süvegre, kísérletezzetek bátran, ha egy tárgy nem válaszol, lehet, hogy más tárggyal kell kombinálni, és az is lehet, hogy egy másik varázsigére van szükség, mint amit Ti elsőre gondolnátok. Ne feledjétek, amit minden varázsló jól tud, hogy varázspálcájának ereje az egyik legfontosabb eszköze. Vajon a Ti csapatotok képes lesz megoldani a mágikus kihívásokat, és megszerezni a varázslóiskolás fokozatot, vagy örökre a misztikus bűbájok fogságában ragadtok? Foglaljatok időpontot minél hamarabb, mert a mágikus élmények után a suliba járás is varázslatosan kalandos lesz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *