Tematikus szabadulószoba-ajánló – melyiket válasszátok?

Tematikus szabadulószoba-ajánlónk

A Magic Rooms újgenerációs szabadulószobák nem csak azért népszerűek, mert itt nem kell lakatokkal, számkódokkal bíbelődnetek, hanem azért is, mert mindenféle érdeklődési körnek megfelelő tematikus kijutós játékkal készültünk a látogatóinknak. Akár baráti társasággal, akár családtajaitokkal vagy munkatársaitokkal érkeznétek hozzánk, a feledhetetlen élmények és a jó szórakozás garantált. Ráadásul egyedülálló módon, mi nem csak több tagból álló csapatoknak kínálunk szabadulószobás élményeket, de pároknak is. Nyerők párok szabadulószobánk létszáma maximálisan 4 fő, így, ha még magatokkal hoznátok egy párt, arra is van lehetőség, de ha csak édes kettesben néznétek be hozzánk, akkor sem fogunk elküldeni titeket. Ezt a menekülő szobánkat kifejezetten randis helyszínként találtuk így, ha a szokásos mozis, színházas, vacsorás randin túl valami másra is vágynátok, ez bizonyosan kedvetekre való lesz.


Csapatépítés kalandokkal tarkítva


Manapság a csapatépítő programok kavalkádjában olykor nehéz olyat találni, ami a teljes munkaközösséget megmozgatná. Ráadásul évről évre célszerű mindig kicsit nagyobbat „álmodni”, hogy az eddig teambuildinget is valahogy, valamiben felülmúljátok. Tematikus szabadulószobáinkra szinte biztosan mindenki egyértelműen rábólint majd; ha többen vagytok az sem probléma, hiszen akár párhuzamosan is mehet a kijutós játék több tematikus szabadulószobában is. Ameddig a cég egyik fele Atlantis kapujához igyekszik, addig a csapat másik fele kipróbálhatja magát dzsungelfelfedezőként a Jumanji ihlette menekülő szobánkban. A bevállalósabbaknak nagyon ajánljuk a horror szabadulószobánkat is, a lelkükben örökké gyereknek pedig valamelyik varázslóiskolás játékot.

Legénybúcsúra is kiváló programötlet


Ha valamivel feldobnátok a kötelező legénybúcsús programokat, egy kijutós játék remek alternatíva lehet. Nem is akármelyiket, hanem kifejezetten a Másnaposok filmtrilógia és sztori ihlette, azonos elnevezésen futó menekülő szobánkat ajánljuk a figyelmetekbe. Szuper feladványok, megmosolyogtató, vicces helyzetek, lenyűgöző látványvilág, 60 perc önfeledt szórakozás – ezek mind rátok várnak a Másnaposok szabadulószobánkban.

Ne feledkezzetek meg arról, hogy ha biztosra mennétek az időpontot illetően, érdemes előre foglalnotok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *