Magic Rooms szabadulószobák – a rendhagyó élmények tárháza

Magicrooms ajándékutalvány
Másnaposok szabadulószoba utalvány

A tárgyi ajándékok helyett sokkal nagyobb örömet szerezhetsz egy szerettednek, ha élménnyel leped meg Őt. Olyan élménnyel, amire még sokáig boldogan gondolhat vissza. Olyannal, amire talán nem is számít…

A Magic Rooms újgenerációs menekülő szobák garantált szórakozást nyújtanak szinte minden korosztálynak. Ha unod a tucatajándékok garmadáját, és egy időre szeretnéd elfelejteni a hasznos, de sokszor személytelen meglepetések kimeríthetetlen sorát is, itt az ideje, hogy beújíts valami merőben mással!

Tegyél a karácsonyfa alá egy kijutós játék ajándékutalványt, vagy legyen ez egy szülinapi/névnapi meglepetés! Tökéletes ajándék bármilyen jeles alkalomra, ráadásul utalványunkat megveheted az egyik szoba tematikájához hangolva, de teljesen általános formában is.
Másnaposok szabadulószobánkhoz természetesen másnaposok stílusban elkészített ajándékutalvány jár, de ha a szeretnéd, hogy a megajándékozott maga döntsön arról, milyen szobát próbálna ki, arra is van lehetőség.

Az utalvány birtokosa a vásárlástól számított 1 évig bármikor felhasználhatja ezt.

Ára attól függ, hogy hány személyre szólót veszel. (Ha szeretnél képben lenni árainkat illetően, nézd meg az Árlista menüpontunkat, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz.)

Ajándékutalványt igényelhetsz személyesen nálunk valamelyik üzletünkben, vagy előre utalás esetén, e-mailben küldjük el neked azt, amelyiket megrendelted.

Az utalási adatok a következők:
Magic Rooms kft.
10101377-76858400-01004003 (Budapest Bank)
Közleménybe:
Az ajándékozott neve , játékosok száma

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, töltsd ki az igénylőlapot!

Előreutalásos vásárlásnál az összeg beérkezését követő 24 órán belül küldjük az utalványt. Sürgős esetben hamarabb is tudjuk küldeni, amennyiben ezt jelzik a +36309849009-es telefonszámon.

Információk

© MagicRooms 2016
1095 Budapest
Gát utca 36
(Lejárat a Sobieski J utca felől)
+36309849009
info@magicrooms.hu
Szabályok
Blog
Adatvédelmi szabályzat
Ajánló