Ha Másnaposok szabadulószobánkra esett a választásod, alaposan olvasd át a következő szabályokat, így biztosan nem ér majd semmilyen meglepetés a kijutós játék közben!

Szabályok:

 1. A Magic Rooms tematikus szabadulós játékain minden résztvevő csakis saját felelősségére vehet részt.
 2. A 18 év aluliak részvétele kizárólag felnőtt kísérő jelenlétében valósulhat meg.
 3. A résztvevőknél kizáró ok, ha alkohol vagy valamilyen tudatmódosító-szer hatása alatt állnak.
 4. A szabadulószobákban szigorúan tilos bármilyen veszélyes tárgyat behozni, olyat, amivel bárkinek sérülést lehet okozni.
 5. Nyílt láng használata a helyiségekben, valamint a bejárattól számított 5 méteres körzetben tilos. Dohányozni csak az erre kijelölt helyen lehet.
 6. A játékosok nem használhatnak a szobákban semmilyen segédeszközt (pl. okostelefont, lámpát stb.).
 7. A Magic Rooms területén tilos a hang- és képkészítés.
 8. A berendezési tárgyak és a díszlet épségére ügyelni kell. Bárminemű károkozás, rongálás a helyszínen térítendő.
 9. Tájékoztatjuk a játékosokat, hogy a Magic Rooms területén kamerák vannak, amikkel videofelvétel készül. Vitás vagy bármilyen jogi esetben a felvételt bizonyítékként lehet felhasználni.
 10. A szabadulószoba játékmestere a játék kezdete előtt szóban tájékoztatja a résztvevőket a legfontosabb tudnivalókról, szabályokról. A játékos, amint belép a szoba területére, kimondatlanul is elfogadja a Magic Rooms belső rendszabályzatát. Tetteiért felelősséget vállal, aláírásával pedig megerősíti ezt.
 11. Amennyiben a játékmester utasításai ellenére a játékos nem tartja be a szabályokat, azonnali hatállyal kizárható, és felelősségre vonható.
 12. Részvételi díj visszatérítés vagy árcsökkentés csak akkor történhet, ha a Magic Rooms hibájából hiúsul meg a játék.
 13. Regisztráció esetén csakis valós adatokat lehet megadni. Ha foglalás után nem lehet felvenni a kapcsolatot a részvevővel, a Magic Rooms törölheti a foglalást.
 14. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
 15. Ha az előre lefoglalt időpontra mégse tudnak eljönni a résztvevők, azt kötelességük jelezni legkésőbb 1 nappal a játék előtt a +36309849009-os telefonszámon, vagy az info@magicrooms.hu e-mail címen.
 16. Késés esetén ugyanez a helyzet, telefonálni kell. A 15 percet meghaladó késés esetén a személyzet dönthet arról, hogy a normál részvételi díj ellenében megtartható-e a 60 perces játék, vagy a rövidített játékidővel teljesítheti a pályát a csapat.

Foglalj időpontot mielőbb tematikus szabadulószobáinkba, hogy biztosan részed legyen egy feledhetetlen élményben!