Másnaposok nappalija
Igényesesen berendezett szabaduló szoba Budapesten
Élethűen berendezett escape játékok
Másnaposok recepciós telefon
Lehetséges nyomok a szobában
Piros bőr kanapé a szabadulószobában
Menekülő szoba kellékek

Mit tennétek, ha egy legénybúcsú után súlyosan másnaposan ébrednétek egy Las Vegas-i luxushotel nappalijában, bármiféle emlék töredéke nélkül a fejetekben arról, ami előző este történt? Majd rájönnétek, hogy az esküvő előtt álló haverotok eltűnt…

A Másnaposok története azonnal berántja a nézőt, aki fejét kapkodva próbálja követni a felgyorsult eseményeket, és a szereplőkkel együtt abszurdabbnál abszurdabb kalandok részesévé válik, ahogy a görbe este egyre több vakfoltjára derül fény. Az ikonikus film tematikájára felépített szabadulószobánkban egy izgalmas játék keretein belül ti is – szigorúan józan állapotban – átélhetitek mindezt.

A látványvilág filmhű felépítésének köszönhetően valóban Las Vegas-i környezetben érezhetitek magatokat. A nappali „ablakában” fogad a kivilágított város lenyűgöző panorámája, és ha már a kaszinók világában kalandozunk, nem hiányozhat a játéktérről a hatalmas pókerasztal sem, ahol próbára tehetitek a szerencséteket. A hézagos emlékeitek visszaidézésében segítenek a szoba különböző pontjain elrejtett nyomok, és ha sikerül feltérképeznetek az időrendi és ok-okozati összefüggéseket, egy hihetetlenül szórakoztató, mulatságos történet rajzolódik ki előttetek.

Mi lesz a küldetés?
Mire használjátok a recepciós telefont?
Lapul-e tigris a fürdőszobában?
Ezt előre nem árulhatjuk el, de annyi bizonyos, hogy sok-sok váratlan meglepetést tartogat ez a szabadulószoba számotokra.

Másnaposok szabadulószobánk tökéletes választás baráti társaságoknak, amivel emlékezetessé tehettek bármilyen hétköznapi eseményt, de akár születésnapot, névnapot, legénybúcsút is.

Ne habozzatok: foglaljatok időpontot, és vágjatok bele egy fergeteges kalandba!

Információk

© MagicRooms 2016
1095 Budapest
Gát utca 36
(Lejárat a Sobieski J utca felől)
+36309849009
info@magicrooms.hu
Szabályok
Blog
Adatvédelmi szabályzat
Ajánló