Escape szoba-élmény ajándékba


Karib tenger kalózai kijutós szoba ajándék utalvány

Nem csak esős hétvégékre, unalmas hétköznapokra, de bármilyen jeles alkalomra ideális választás a szabadulószoba játék. Ha a tucatajándékok helyett valami olyan meglepetést keresel, ami élménydús, emlékezetes, akkor egy izgalmakban, kalandokban gazdag kijutós játékkal nem foghatsz mellé.

Ajándékutalványainkat a megvásárlástól számított 1 évig bármikor felhasználhatod, így akár előre is megveheted, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen rohangálnod meglepetés után. Minden tematikus menekülő szobához külön utalvány jár, ami stílusában is passzol a választott szoba témájához. De akkor sincs gond, ha az ünnepelt egy másik szabaduló szobát próbálna ki, hiszen ajándékutalványainkat bármelyikben felhasználhatja.

Szabadulószobáink Budapesten árak tekintetében is kiválóak, így mindenki számára megfizethető szórakozást nyújtanak. Az ajándékutalványok ára a résztvevő játékosok számától függ, de erről bővebben Árak oldalunkon tájékozódhatsz.

Az utalvány megvehető személyesen üzleteinkben, vagy előreutalás esetén e-mailben tudjuk kiküldeni a megrendelőnek.

Ne habozz, hiszen ez egy remek ajándékötlet születésnapra, karácsonyra, évfordulóra vagy bármilyen más különleges eseményre!

Utalási adatok:

Magic Rooms kft.
10101377-76858400-01004003 (Budapest Bank)

Közlemény:
Az ajándékozott neve , játékosok száma

Előreutalásos vásárlásnál az összeg beérkezését követő 24 órán belül küldjük az utalványt. Sürgős esetben hamarabb is tudjuk küldeni, amennyiben ezt jelzik a +36309849009-es telefonszámon.

Információk

© MagicRooms 2016
1095 Budapest
Gát utca 36
(Lejárat a Sobieski J utca felől)
+36309849009
info@magicrooms.hu
Szabályok
Blog
Adatvédelmi szabályzat
Ajánló