Szabaduló szoba szabályok:

Térképfejtés, kincsvadászat – A Karib-tenger kalózai kijutós játék megannyi élményekkel teli, izgalmas pillanattal vár titeket. Ám mielőtt belevetnétek magatokat a kalandokba, ismerjétek meg a menekülő szoba szabályzatát, ami kis- és nagy kalózokra egyaránt érvényes.

 1. A Magic Rooms escape játékokban mindenki saját felelősségére vehet rész.
 2. Szabaduló szobáinkba gyerekeket is várunk, azonban a 18 év alatti résztvevőkkel felnőtt kísérő is kell érkezzen.
 3. Tilos behozni személyi sérülést okozó tárgyat, mint ahogy a szabadulószoba játékban sem vehet részt alkohol- vagy tudatmódosító-szer hatása alatt álló egyén.
 4. Menekülő szobáinkban, valamint a bejáratoktól számított 5 méteres körzetben nyílt láng használata szigorúan tilos!
 5. Escape játékaink közben tilos hang- és képfeltételt készíteni, illetve mobilt, kislámpát vagy egyéb segédeszközt sem lehet használni.
 6. A berendezési tárgyak és a díszlet épségének megőrzésére kérünk minden játékost. Ha rongálás, károkozás történik, azt a játékosnak kell megtérítenie.
 7. Játékosaink figyelmébe ajánljuk, hogy menekülő szobáink kamerákkal felszerelt helyiségek, ahol videofelvétel is készül. Vitás esetekben ezt a felvételt bizonyítékként használhatjuk.
 8. A kijutós játék elején a játékmester szóban tájékoztatja a csapattagokat a játék menetéről és szabályairól. A játékosok, amint belépnek a menekülő szobába, ezeket a feltételek elfogadják, tetteikért a továbbiakban felelősséget vállalnak. Aláírásukkal is megerősítik ezt.
 9. Ha valamelyik résztvevő vagy a teljes csapat nem tartja be a játékmester utasításait, azonnali hatállyal felelősségre vonható, és akár ki is zárható az escape játékból.
 10. A részvételi díj részleges vagy teljes visszafizetése csak akkor történik meg, ha a Magic Rooms hibájából meghiúsul a játék.
 11. Időpontot foglalni csakis valós adatok megadásával lehet.
 12. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
 13. Ha az előre lefoglalt időpontra mégsem tud jönni a csapat, ezt jelezniük kell nekünk legalább 1 nappal a játék előtt. Ezt megtehetik telefonon, a +36309849009-os telefonszámon, vagy az info@magicrooms.hu e-mail címen.
 14. Késés esetén is korábban kell értesíteni a személyzetet, lehetőleg telefonon. 15 percet meghaladó késés esetén, a játékmester dönthet arról, hogy normál részvételi díj ellenében megtartható-e a 60 perces játék, vagy rövidített játékidővel teljesítheti a csapat a pályát.

Budapesti szabadulószoba árainkról tájékozódjatok foglalás előtt! Verbuváljatok csapatot, és indulhat a nagyszerű játék!

Információk

© MagicRooms 2016
1095 Budapest
Gát utca 36
(Lejárat a Sobieski J utca felől)
+36309849009
info@magicrooms.hu
Szabályok
Blog
Adatvédelmi szabályzat
Ajánló