Karib tenger kalózai szabaduló játék


KARIB TENGER KALÓZAI SZABADULÓ JÁTÉK

60 perc 8-10 éves kortól max 10 fő

Küldetés vízen és szárazföldön. A történet Tortuga kikötőjéből indul, de mire észbe kaptok, máris egy kalózhajó belsejében találjátok magatokat. Azonban arra felkészülhettek, hogy az idevezető út se lesz sétagalopp…

Térképfejtés, kincskeresés – minden, amit egy igazi kalóznak tudnia kell. És Nektek is, főleg ha beneveztek erre az igen népszerű kijutós játékra.

Magic Rooms Escape Empire

Újgenerációs szabaduló játékok Budapesten – válaszd ki a kedvencedet, verbuválj egy ügyes csapatot, majd oldjátok meg közösen a feladványokat!

Készüljetek fel, mert nálunk:

 • Számos különböző tematikájú szabadulószobát találhattok!

  Tágas terek és egymásból nyíló helyiségek várnak.

 • A szobák látványvilága ámulatba ejtő lesz!

  Mintha csak egy filmbe vagy egy animációba csöppentetek volna, olyan valósághű lesz minden. Hiszünk abban, hogy a felhőtlen szórakozás mellett játékosainknak az is fontos, hogy kicsit ki tudjanak szakadni a szürke hétköznapokból, ehhez pedig az kell, hogy bele tudják magukat élni a sztoriba.

 • Lebilincselő feladatok

  Ha eddig az tartott vissza a szabadulószobáktól, hogy nektek egy lakat kinyitása nem túl „nagy kaland”, megsúgjuk, hogy nálunk sokkal összetettebb, érdekfeszítőbb és bonyolultabb feladatok várnak.

 • Újgenerációs szabaduló játék

  Modern eszközökkel és profik bevonásával igyekeztünk a legkorszerűbb szobákat létrehozni. A különféle biztonságtechnikai elektromos eszközök mellett a 3D nyomtatási technikát is bevetettük.

Milyen rendezvényeket szervezhettek nálunk?

 • csapatépítő tréningeket,
 • születésnapokat, névnapokat, évfordulókat,
 • legény- és leánybúcsúkat,
 • családi összejöveteleket.

Ha összeállt a szuper csapat, foglaljatok időpontot mielőbb legjobb szabadulószobáinkba!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni az oldalra látogatókat és kedves vendégeinket, hogy cégünk semmilyen formában nem áll kapcsolatban egyetlen filmelőállító vállalkozással sem, azoktól elkülönülten, azoktól függetlenül működik.

Információk

© MagicRooms 2016
1095 Budapest
Gát utca 36
(Lejárat a Sobieski J utca felől)
+36309849009
info@magicrooms.hu
Szabályok
Blog
Adatvédelmi szabályzat
Ajánló