Szabaduló szobák a Magicroomstól Vissza a szabadulószobákhoz

Gyakran Ismételt Kérdések

Az alábbiakban a leggyakrabban felmerülő kérdéseket válaszoljuk meg a Magic Rooms szabaduló szobákkal kapcsolatban. További információkért keress minket elérhetőségeinken!

1.Hány éves kortól lehet játszani?

Az escape játékok már 8-10 éves kortól ajánlottak, persze felnőtt kísérőkkel, de sokan a kisebb testvéreket is magukkal hozzák. Nálunk több szabaduló szoba gyerekeknek lett kitalálva – pontosabban nekik is, mert ugyanezek a kijutós játékok a felnőttek számára is roppant szórakoztatóak, gondoljunk csak a varázslóiskolás szobára –, így az egészen kicsik is izgalmasnak találják a látványvilágát.

2. Egyszerre több szobát is le lehet foglalni?

Igen. Sok vendégünk nem elégszik meg egy kijutós játékkal, mert annyira izgalmasnak találják, hogy már nyitnák is a következő menekülő szoba ajtaját. Ilyenkor egymás utáni időpontban lehet intézni a foglalást, és ha segítség kell hozzá, akkor telefonon a diszpécserünk intézi. Természetesen ha egy nagyobb csapat jönne, mondjuk egy munkahelyi kollektíva keres vicces csapatépítő játékokat, akkor egyszerre több szabaduló szoba is foglalható. A szervezésnél mindenképp ügyelni kell arra, hogy a 8 szobánk 3 különböző helyszínen található.

3. Mivel lehet fizetni?

A célunk az, hogy a vendégeinknek fantasztikus élményben legyen részük az ország legjobb szabadulószobáiban, és úgy gondoljuk, hogy az összképhez hozzá tartoznak a szolgáltatás olyan részei is, mint a foglalás menete és a fizetési lehetőségek. Utóbbit megkönnyítendő nálunk készpénzzel, bankkártyával, sőt akár SZÉP-kártyával is lehet fizetni.

4. Mennyivel előbb kell megérkeznünk a lefoglalt időpont előtt?

A Magicroomsban elérhető minden szabadulószoba tökélyre fejlesztve várja a vendégeket, vagyis a játékot megelőzően nincs szükség felesleges várakozásra. Elegendő a lefoglalt kijutós játék kezdése előtt 5-10 perccel megérkezni a helyszínre, és kérjük, vegyék figyelembe, hogy maximum 20 perccel a játék kezdete előtt tudjuk fogadni a szórakozni vágyókat.

5. Egy csapatos foglalás esetén mennyi a minimum és maximum létszám?

A Magicrooms szabaduló játékok Budapest több pontján, összesen 3 helyszínen találhatók (az egyes szabadulószobák helyszíne a kapcsolat menüpontban található meg), így eltérő a kapacitás, de általánosságban 16-24 személy között, helyszínenként.

Menekülő szobák Budapesten gyerekeknek