Élményt adni mindig jó döntés!

Magicrooms szabadulószoba ajándékutalvány
Atlintis kijutús játék ajándékutalvány
Bármilyen jeles alkalomról is legyen szó, egy kalandokkal teli eltöltött óra szabaduló szobáink valamelyikében biztosan feledhetetlen élményt nyújt majd.
A Magic Rooms újgeneraciós szabaduló szobáiban izgalmakból és agytekervényeket megmozgató feladatokból nem lesz hiány, ezt garantálhatjuk.
Ha ajándékkötletet keresel, vagy csak egy tuti hétvégi programot, érdemes megvásárolnod egy ajándékutalványt, amit a vásárlástól számított 1 évig bármikor beválthatsz kijutós játékaink valamelyikére.
Választhatod az összes szoba logójával ellátott, általános utalványt, vagy dönthetsz kifejezetten az általad megjelölt escape szoba tematikájához igazított utalvány mellett is.
Az ajándékutalvány pontos árát a játékosok száma határozza meg. Ha többet is megtudnál erről, érdemes felkeresned az Árak menüpontunkat, ahonnan informálódhatsz.
Az utalványt személyesen bármely üzletünkben megvásárolhatod, de megrendelheted e-mailen is. Ebben az esetben előreutalás után küldjük a kiválasztott szobára szóló ajándékutalványt.

Utalási adatok:
Magic Rooms kft.
10101377-76858400-01004003 (Budapest Bank)

Közlemény:
Az ajándékozott neve , játékosok száma

Előreutalásos vásárlásnál az összeg beérkezését követő 24 órán belül küldjük az utalványt. Sürgős esetben hamarabb is tudjuk küldeni, amennyiben ezt jelzik a +36309849009-es telefonszámon.

Információk

© MagicRooms 2016
1095 Budapest
Gát utca 36
(Lejárat a Sobieski J utca felől)
+36309849009
info@magicrooms.hu
Szabályok
Árlista
Blog
Adatvédelmi szabályzat